Extreme Pedia
Bine aţi venit!
Sperăm să vă simţiţi bine pe forumul ExtremePedia, să găsiţi răspunsul la toate întrebările voastre.
Dacă vă place aici puteţi să vă înregistraţi, după ce vaţi înregistrat vă puteţi distra.
Aici veţi găsi tutoriale, resurse, html, css, php, cms şi altele şi vă putem oferi şi suport.
Nu uitaţi să citiţi regulamentul acestuit forum.
Vă mulţumim

Extreme Pedia


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

1 Ardei Umpluti la data de Vin Sept 10, 2010 7:55 pm

Kira

avatar
Administrator
Administrator

Ingrediente

400 gr carne tocata (sa fie mai grasa)
300 gr orez
2 buc ceapa
1/2 litru bulion
sare,
piper,
1 lingura boia,
delikat
frunze telina
100 ml ulei
20 buc ardei grasi
3-4 rosii
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Preparare:

Cele 2 bucati de ceapa se taie marunt si se calesc pe 100 ml ulei la care se adauga 1 lingura boia si se lasa pe foc cat sa se omogenizeze apoi se ia deoparte. Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se stoarce si se adauga la carnea tocata impreuna cu ceapa calita. Adaugam sare, piper macinat, delikat si amestecam totul bine. Se condimenteaza in functie de gustul fiecaruia.

Ardeii ii taiem roata la capatul cu codita, scoatem samburii iar partea decupata o punem deoparte caci o vom pune dedesubt la ardei cand ii punem la fiert. Spalam ardeii sa nu ramana seminte in interior ii punem la scurs un pic si apoi incepem sa ii umplem cu umplutura de carne. Ii umplem apasam umplutura un pic cu lingurita si apoi cu coada facem o gaura in mijlocul umpluturii(se vor fierbe mai bine).

Dupa ce am terminat de umplut ardeii taiem cateva rosii rondele si pe fiecare ardei vom pune capac o felie de rosie. In oala in care urmeaza sa punem la fiert ardeii asezam bucatile de ardei ramasi de la decupat si 3-4 frunze de telina, peste asezam ardeii umpluti mai punem resturile de rosii daca au mai ramas punem cam 1 lingurita sare, 1/2 l bulion, cateva boabe de piper si apa cat sa acopere ardeii. Deasupra lor asezam o farfurie mica, acoperim apoi cu un capac si le dam la fiert la foc mic.

Sursa: ReteteCulinare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Vezi profilul utilizatorului http://colorful-zone.forumz.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator 

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum